Gitti Gidiyor Reklam 2

Tüm dijital fotoğraf makinesi fırsatları için tıklayın !

1 Nisan 2011 Cuma

Demet Akalın ” Zirve 2010 ” albümünde Sirkte Şarkısına yeniden klip çekti. İlk klibini çöpe atan ve ikinci kez kamera karşısına geçen Demet Akalın bu yaz yeni albümü ile herkesi coşturup zıp zıp hoplatacak. Yapılan röportajda “Sevenlerime saygımdan dolayı ilk klibini çöze attım” diyen Demet Akalın ‘Zirve’ ismini verdiği albümünü doğum günü olan 23 Nisan’da çıkartan Demet Akalın, ilk klibini ‘Tecrübe’ ye çekti. Çekilen klibi çöpe atan Demet Akalın, sevenlerine duyduğu saygıdan dolayı ikinci kez kamera karşısına geçti. Son yıllarda müzik dünyasının kraliçesi olarak adından sıkça söz ettiren Demet Akalın, doğum günü 23 Nisan’da çıkarttığı ‘Zirve‘ albümünün ilk klibini ‘Tecrübe’ye çekti. ‘Tecrübe’ için klip çeken ancak onu beğenmediği için çöpe atıp, ikinci kez kamera karşısına geçen Demet Akalın, “Sevenlerime karşı sorumluluklarım var. Onların karşısına her zaman güzel görüntülerle çıkmam gerektiği için böyle bir karar aldım ve hiç düşünmeden ikince kez kamera karşısına geçtim” dedim. Ersay Üner’in sözlerini yazdığı ‘Tecrübe’ için İstanbulun en son günlerdeki gözde mekanı Joke Circus’da Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde çekilen klipte Demet Akalın’a dansçılar ve erkek modeller eşlik etti. Bu hafta ikinci klibini de ‘Evli, Mutlu ve Çocuklu’ şarkısına çekeceğini söyleyen Demet Akalın, “Şarkılarım sevenlerim tarafından tam not aldı. Bu beni daha çok heyecanlandırıyor. Bu albüme daha çok klip gelecek. Yaz aylarında benim şarkılarım ile coşacak herkes” diyerek bu yaza da damga vuracağını söyledi.

Demet Akalın ” Zirve 2010 ” albümünde Sirkte Şarkısına yeniden klip çekti. İlk klibini çöpe atan ve ikinci kez kamera karşısına geçen Demet Akalın bu yaz yeni albümü ile herkesi coşturup zıp zıp hoplatacak. Yapılan röportajda “Sevenlerime saygımdan dolayı ilk klibini çöze attım” diyen Demet Akalın

‘Zirve’ ismini verdiği albümünü doğum günü olan 23 Nisan’da çıkartan Demet Akalın, ilk klibini ‘Tecrübe’ ye çekti. Çekilen klibi çöpe atan Demet Akalın, sevenlerine duyduğu saygıdan dolayı ikinci kez kamera karşısına geçti.


Son yıllarda müzik dünyasının kraliçesi olarak adından sıkça söz ettiren Demet Akalın, doğum günü 23 Nisan’da çıkarttığı ‘Zirve‘ albümünün ilk klibini ‘Tecrübe’ye çekti. ‘Tecrübe’ için klip çeken ancak onu beğenmediği için çöpe atıp, ikinci kez kamera karşısına geçen Demet Akalın, “Sevenlerime karşı sorumluluklarım var. Onların karşısına her zaman güzel görüntülerle çıkmam gerektiği için böyle bir karar aldım ve hiç düşünmeden ikince kez kamera karşısına geçtim” dedim.

Ersay Üner’in sözlerini yazdığı ‘Tecrübe’ için İstanbulun en son günlerdeki gözde mekanı Joke Circus’da Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde çekilen klipte Demet Akalın’a dansçılar ve erkek modeller eşlik etti. Bu hafta ikinci klibini de ‘Evli, Mutlu ve Çocuklu’ şarkısına çekeceğini söyleyen Demet Akalın, “Şarkılarım sevenlerim tarafından tam not aldı. Bu beni daha çok heyecanlandırıyor. Bu albüme daha çok klip gelecek. Yaz aylarında benim şarkılarım ile coşacak herkes” diyerek bu yaza da damga vuracağını söyledi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder